Är du laddad? Jag och Mira är supertaggade och räknar ner minuterna tills cirkusen börjar. Jag måste säga att det är många bra låtar i årets upplaga av Eurovision. Mina favoriter är Frankrike, Ukraina, Lettland och Australien. Ja, där är låtar som jag misstänker kan vinna (Ryssland) hela skiten men dom är inte mina favoriter för det =) Vem håller du på? Igår bjöd jag på en otroligt god paj! Basen var rabarberpaj men jag lade till en massa extra :) Under bilderna kan du läsa recept. [caption id="attachment_40562" align="aligncenter" width="768"] Jag blandade förra årets frysta rabarber (cirka 7 stjälkar) som tinats upp och rabarbersaften borta. Sen lade jag till 1 dl blåbär och 1 dl hallon som också tinats upp. Gör en blandning med 1,5 dl socker, 2 tsk vaniljsocker, 1 dl potatismjöl och blanda sedan i bland bären. Lägg allt i en ugnsform[/caption] [caption id="attachment_40565" align="aligncenter" width="1616"] Nu är det det där med hur mycket av allt... Ungefär såhär gjorde jag: 3 dl mjöl, 150 gr margarin, 1 tsk vaniljsocker, 1 dl brunt socker, 1 dl vit sirap och 1 tsk kanel Känn efter och smaka av för det ska bi smuligt såklart. Jag tycker om MYCKET smulpaj... Däremot följer jag aldrig recept så det är svårt att säga hur mycket jag tog. Jag tar alltid elvispen för att det är lättare =)[/caption] [caption id="attachment_40566" align="alignnone" width="1616"] Fördela allt i formen och ställ in i 225 grader cirka 25 minuter. Jag tog ut efter halva tiden och rörde runt smulpajen så att allt blev brunt. Jag har ju så tjockt täcke så det behövs =)[/caption] [caption id="attachment_40563" align="alignnone" width="1616"] MUMS!!!! Smulpajen blev knäckig MUMS[/caption]