När du läser detta har vi fingäster =) Mannen har lagat mat hela dagen, det blir Italiensk potatiskaka, entrecote som marinerats i fyra dagar, smörslungad svamp, glaserade rotfrukter, sparris och rödvinssås. Till efterrätt har jag gjort en snäll variant av marängtårta som jag hittade på ViktVäktarnas forum. [caption id="attachment_29399" align="aligncenter" width="1000"] SUPERLÄTT!1 förp. Marabou Dajm1 marängbotten (färdigköpt...)4 dl blåbär4 dl vaniljvispVispa vaniljvispen hårt i cirka 3 minuter. Hacka chokladen och blanda i smeten. Häll allt i en form med löstagbar kant (kolla storlek mot marängbotten). Över såsen lägger du marängbotten upp och ner. Frys i några timmar och plocka fram en stund innan servering och vänd upp på ett fat och på med bären. Mmmmmmmmmm detta är 8 portioner och en portion kostar 4pp[/caption] [caption id="attachment_29400" align="aligncenter" width="584"] Jag glömde kolla storleken på formen..... hoppsan[/caption] [caption id="attachment_29398" align="aligncenter" width="1000"] Entrecote när den är som bäst.... Lång marinering och sedan i lergrytan![/caption] [caption id="attachment_29401" align="aligncenter" width="600"] Nu är det bara vinet och gästerna som saknas[/caption]