Jodå, jag gick till träningen och fick faktiskt lite beröm, allt var inte dåligt =) Idag har jag varit hos min Zara och myst massa med henne och ungarna. Jag fixade lunchen, bakade med barnen och satte eld i baken på min vän som behövde komma igång med flyttpackningen. I morgon ska vi städa! Har ni glömt hur gott det är med Hasselbackspotatis, fy för söringen vad gott det är! Så det blev tillbehöret till det goda grillade köttet mannen fixade. Recept på bortglömd godhet! Potatis Margarin Salt (gärna flingsalt) Peppar Ströbröd 1. Skala och skär potatisen i tunna skivor men ej helt genom. Lägg potatisen i en träsked så kan man skära utan att riskera skära utan att det går igenom 2. Smält smöret och pensla rikligt potatisarna på den skårade sidan som ligger uppåt i en ugnssäker form. Bakplåtspapper är bra men inget måste 3. Ställ in potatisen mitt i ugnen i 225°C i 45 minuter 4. Ta ut potatisen från ugnen och bred på ytterligare smör. Strö på salt, peppar och ströbröd. 5. Ställ in potatisen i ugnen igen och baka ytterligare 10 minuter eller tills den är mjuk, Nu ska jag ligga och tycka synd om mig själv för jag har djävulusisk mensvärk. Kanske ska vara glad så länge man har den?