Jag kan inte leva utan denna kavringen när det är jul. "Mormors" leverpastej (som min mamma fått göra i år sorgligt nog) och rökt korv är fantastiskt gott på. Jag gav bort brödet till en vän en gång som trodde att det var en chokladkaka…. döm om deras förvåning när dom tog en tugga till kaffet! I och för sig så var det norrmän ;) 1/2 liter filmjölk 3 dl mörk sirap 1 liter rågsikt 1 tsk salt 1 tsk bakpulver 2 tsk bikarbonat 2 tsk brödkryddor Blanda torra ingredienser, ljumma sirap och fil. Blanda blandningen noga och dela upp i två smörade brödformar. Japp, det ska vara kletigt. Sätt näst längst ner i ugnen på 175 grader i en timme. Njut av dofterna <3 [caption id="attachment_29163" align="aligncenter" width="667"] Åååå härliga kavring![/caption] Delar du skivorna i cirka 1 cm blir det cirka 2 pp /skiva. Och det är värt det för oss som följer ViktVäktarna.. [caption id="attachment_29162" align="aligncenter" width="667"] Glöm inte att städa efter dig.. suck vad kladdig jag är!![/caption]