Detta är min stora favoritmiddag från barndomens tid. Det låter inte så kulinariskt men det smakar ljuvligt och det behöver inte vara så himlans onyttigt heller om du väljer bort den fetaste korven. Alla i vår familj äter den gärna trots både blomkål och lök :) Dom dör alltså inte! [caption id="attachment_38247" align="aligncenter" width="1000"] Du skivar och steker falukorv. Vi tar en hel och denna gången kalkonkorv men det var inte alls lika gott som en riktigt fet falukorv :)[/caption] [caption id="attachment_38248" align="aligncenter" width="1000"] Skiva potatis och morötter samt dela blomkål i små buketter och släng i en kastrull med lite vatten och salt[/caption] [caption id="attachment_38249" align="aligncenter" width="1000"] Stek en skivad lök och stek med en liten gnutta socker[/caption] [caption id="attachment_38250" align="aligncenter" width="1000"] Häll över löken och korven i grytan med rotfrukterna och låt detta sen puttra tills det är mjukt! Servera med tomater och knäckebröd =) MUMS[/caption]