[caption id="attachment_36870" align="aligncenter" width="1000"] Häll saffran i mjölken och smöret så blandas det ut lättare =)[/caption] Visst är det underbart med julens alla bestyr! Eller tycker du bara att det är jobbigt? Jag tror inte att jag behöver lägga ut ett recept på hur man gör Lussekatter, alla vet väl vid detta laget att Kesella är det bästa att använda för att slippa att dom blir torra. Jag är absolut INGEN bagare, men du ska i alla fall få mina tips på hur jag gör för att få gosa lussebullar <3 [caption id="attachment_36871" align="aligncenter" width="1000"] Låt barnen vara med, vad gör det om det blir kladdigt och inte "perfekta" lussebullar. Dom är ju faktiskt gjorda av dom mest perfekta![/caption] [caption id="attachment_36872" align="aligncenter" width="600"] Låt degen vara så lös som det bara går, saffran gör bullarna lite torra tycker jag, därför är jag supersnål med mjölet[/caption] [caption id="attachment_36874" align="aligncenter" width="1000"] När du ska vispa upp ägget att pensla bullarna med, ta i några korn salt så löses sig ägget bättre![/caption] [caption id="attachment_36875" align="aligncenter" width="600"] När du äter, NJUT av dina och barnens små skapelser gjorda av kärlek <3[/caption]