I fredags var det partaj och en hemlig middag med gott avslut. Jag var på plats som MALIN och inte som FNULAN och det var så skönt att bara vara jag. Ibland är det härligt att få vara helt privat och det var jag med de andra nio eminenta gästerna på Chefs table på Scandic Triangeln. Men alltså, vilken kväll och vilket fantastiskt sätt att avsluta "Fnulan på femme tiden". På bästa sätt med världsgod mat och dryck på ett Chefs Table. Självklart fotograferade jag.... Kameran får du aldrig ur mina händer! Kolla in gästerna =) Tio främlingar möts och delar en matupplevelse och skapar en dynamisk gemenskap med en hemlig meny och viner. Det kan gå hur galet som helst men det kan även skapa fantastiska möten. Benjamin känner du väl igen? Min kära följeslagare och fina vän. För övrigt är det Lisa från Scandic, Helena , Henrik, Filip, Caroline, Rashid, Christina och Monica, Vi började lite stelt när vi sågs, ingen visste ju vem som skulle komma =) Amanda var vårt proffs på viner under kvällen. Vilken kunskap och kärlek till vinerna den tjejen hade! WOW Två stiliga herrar, Benjamin och Filip (som är Pridegeneralen i Malmö). Vi hade så mycket att prata om och kommer att ha flera projekt tillsammans. Tänk, ett möte som förenar! Läckert dukat i en egen hörna på Scandic Triangeln Här står gänget som gjorde denna upplevelse unik och fantastisk. Till vänster är Christoffer som är Triangelns nya stjärnskott, Amanda som jag berättade om innan, Emelie sous chef som gör mig alldeles tagen av för hennes driv, uppfinningsrikedom och kärlek till maten. Längst till höger har vi Lisa som ansvarar för event och möten, GRYMT duktig och hon hjälper mig att få en grym läsarmiddag den 11 november! Och så kom maten............ Halleluja! Price the lord! Menyn var noga utvald till kvällens gäster. Nu kan jag inte menyn ordentligt, förlåt för det... Vi började med en supergod råbiff. Därefter kom det en potatisskapelse med smak av midsommar och rökig sommarkväll. Emelie (sous chefen) bjöd också på den rätt som fått henne att gråta av lycka två gånger, en mycket annorlunda tonfisk. Sedan fick vi ett vackert fågelbo men den GODASTE soppan jag någonsin smakat i hela mitt liv!!! Det var confiterad äggula på fågelbo av mandelpotatis i jordärtskockssoppa (tack för orden Henrik!). Och nästa rätt var så Mums filli babba så smaklökarna dansade en sexig samba i munnen på mig. Mumma mumma.... så goooooott! Det var ett stort problem med dessa två rätter, det var alldeles för lite. Jag höll på att göra det stora misstaget att slicka av tallrikarna efter dessa rätter, men bordsgrannen hann stoppa mig =) Och bara för att jag kom blev det TVÅ efterrätter, Emelie knows Fnulan.... En chokladkräm från paradiset och en fräsch kräm med smak av himlen. Kvällen fortsatte in i de sena timmarna med skratt och livsberättelser. Det trevliga var att alla fick ta mycket plats och trots att vi var tio så kunde vi alla prata tillsammans och faktiskt få lära känna varandra. Och vilka underbara människor! Och vilka viner! Jag ska be om vinlistan för jag fick många nya favoriter. Amanda hade valt ut dom noga till rätterna och beskrev alla för oss. I slutet var vi nog inga bra lyssnare ;) Och denna drinken till kaffet alltså.... Rashid, Rashid, Rashid, hur skön är inte han? Vilken humor och vilken skön människa. Jag hade sagt till mannen att jag skulle åka hem senast 22:17.. Öööö jag misslyckades och taxin lämnade av mig i Veberöd mitt i natten... Ja, detta var en otroligt trevlig kväll och vi alla connectade på något vis. Jag är övertygad om att vi ses igen. Och härliga Monica bjöd in oss alla på en premiär om två veckor =). För att få delta på "Chefs Table" måste du ringa och boka, men du får INTE boka hela bordet för att det är dynamiken i nätverkandet som är så spännande. Du får vara beredd på att äta sous chefens favoriter och dricka somalierns favoritviner. Det är GOURMETmat som serveras, det är FINA viner som hälls upp i glasen. Ja menyn är så hemlig så jag vågar inte skriva ut den här...