Jag är hemskt ledsen men nu ska du få sitta där och vara super duper avundsjuk för nu ska jag berätta vad vi åt när vi var på Spa jag och älskade Åse. Min vän hade bokat ett spa paket som innebar att vi bodde på Ystad Saltsjöbad men åt middag och frukost på Villa Strandvägen. Först var jag väldigt tveksam till att behöva förflytta mig för att äta men herregud, det var helt och hållet UNDERBART. Det var ett koncept som passade både mig och Åse perfekt eftersom vi sätter stor vikt på att hela matupplevelsen mättar alla sinnen. Det är exakt det du får på Villa Strandvägen. Vackra kvinna och vän, min älskade Åse. Vi bokade bord 20:30 eftersom vi absolut inte ville känna någon stress och bara njuta (resten av vår vistelse kan du läsa om HÄR). Jag trodde att det skulle kännas bökigt att äta på annat ställe än inne på själva YSB men det var supertrevligt. Vi fick komma ifrån lite och ärligt talat så är maten och upplevelsen alldeles magisk på Villa Strandvägen så det var verkligen värt det. Ibland är det otroligt skönt att umgås med en annan bloggare/influencer, vi fattar varandra. Det är okej att stanna upp och det är okej att kolla mobilen. Skillnaden var att denna gång var vi verkligen på semester och var inte iväg som bloggare. Det var jag och Åse och bara mys. Till förrätt var det ostron med stjärnanisvodka och dragon olja, saltbakad rotselleri med dragonemulsion, hasselnötter och svart tryffel, charkuterie från Marvinsholm 95. Dryck: NV Louis Roederer, collection 242 Mellanrätten var en helt galet god svamp med krispig potatis och Havgusost. Detta blev min favorit om jag måste välja ut något av det som serverades. Dryck: Markus Molitor, Graacher Himmelreich Spätleze Mosel Huvudrätt var säsongens grönsaker, stekt Svensk fläsksida, blodapelsin, kycklingskinn. Såsen hade jag velat ha i en bringare. Dryck: 2018 Le Renard & Le Bouc Vi sa till att vi inte skulle orka ett vinpaket men då fick man lov att ta ett halvt vinpaket och det blev helt perfekt!! Jag har aldrig varit med om att man kan välja ett halvt faktiskt. Det var perfekt framtagna viner till maten och kunskapen om drycken hos personalen var otroligt stor. Jag vill också kunna vin! Jag är bara bra på att dricka den ;) När vi trodde att vi var färdiga med god mat kom det fröknäcke med goda ostar och honung och sedan dessert var en äppelkompott med rostad mandelglass 125 och dryck: Tirecule la Graviere, Monbazillac. På morgonen var det åter dags att äta gott =) Ljuvligt.... Åh så nöjda, tacksamma och mätta! Blev du hungrig efter detta? Det blev jag.....