God Afton i stugan. Vad gör du? Här luskammar vi och längtar efter att få gå och lägga oss. Jag sitter samtidigt och kollar Ru Pauls dragrace. Mannen och sonen sitter i köket och pratar grafer, multiplikationer, parenteser och annat sånt skit som man inte har någon nytta av senare i livet. Alltså är allt som vanligt =) Idag blev det rester.. Det var dags att tömma i kylskåpet. Jag tog alla grönsaker och rotfrukter och "huttade" (skånska för kasta) ner allt i en form. Men ÅH vad gott!!!!! Det var grejer jag inte vanligtvis hade kombinerat tror jag.... Squash, röd paprika, hela körsbärstomater, morötter, palsternacka och hela vitlöksklyftor. På det ringlade jag över olja och pepprade samt slängde på flingsalt. Detta fick vara i ugnen på 100 grader jättelänge så att det blev mjukt för att sen öka på till 225 grader för färgens skull. Jag borde ha delat morötterna och palsternackan i mindre bitar. Kanske inte gastronomiskt men det blev väldigt gott till kycklingen. Nu är det tomt i kylen =)