MUMS så god LCHF kyckling! Det blev ett lyckat recept på LCHF kyckling baserat på kylrester igår. Som tur var fotade jag vad jag tog i för mannen och Mira åt som tokar. Så nästa gång ska receptet inte heta kylrensning utan "Delikat kyckling" =) Jag visste inte om det skulle bli gott men blev förvånad själv när jag surade för att mannen tog alla rester till sitt jobb. Följande ingredienser i "restkycklingen" 4 kycklingfiléer 4 dl creme fraiche 100 gr färskost Ädelost i valfri mängd (jag tog massor...) Salt & peppar samt lite chili Lätt och enkelt att göra: Lägg de upptinade kycklingfiléerna i en form, salta och peppra på båda sidor. Blanda creme fraichen med färskost och Ädelost i en bunke. Jag använde elvispen för att verkligen blanda och få ädelosten att dela sig. Salta & peppra och ta i lite chili. Smaka av för att se om det behövs mer ädelost. Jag tog förvånansvärt mycket =) Häll röran över kycklingfiléerna och sätt in i ugnen på 200 grader. Efter ett tag rörde jag om i röran för att få mer "stekyta". Tyvärr vet jag inte exakt hur länge jag hade det i ugnen men kolla så att det är riktigt färdigt. Cirka 20-30 minuter. Gott blev det, så himla gott! Jag åt det tillsammans med kokta grönsaker och sallad. Familjen åt med ris. SMAKLIG SPIS!