Denna kladdkakan var otroligt god enligt barnen, jag snodde receptet från Arlas receptbank och du hittar det HÄR om du vill se mer. 100 gr. smör 2½ dl strösocker 2 ägg 1 dl vetemjöl 3 msk kakao 1 tsk vaniljsocker Gör så här: Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 15 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt. Tips: Om du inte vill ha vispgrädde till kakan är det också gott med glass och frukt. Den blev OTROLIGT god!!! MUMS!!! Testa du med! Nu ska vi ut på skyltsöndag sen är det kanske dags att packa? PUSS