Créme bruléefudge Cornelia fick ett recept på Créme bruléefudge av sin kollega Sara. Cornelia nog ville att jag skulle göra dessa läckerheter. Mamma ställer upp såklart! Eller det är en liten lögn för Cornelia och Rasmus kom hit så dom gjorde det tillsammans med Mira. Jag har bara en hand så jag slapp göra en massa. Jag var i alla fall arbetsledare ;) Ingredienser 4,5 dl strösocker (samt lite för att smälta ovanpå) 1 burk kondenserad mjölk 60 g smör 250 g vit choklad 200 g marshmallows (gärna mini) 1. Smält socker, kondenserad mjölk och smör i en kastrull. Låt detta puttra i ca 10 minuter tills allt har smält ihop. Eftersom det bränns väldigt lätt måste du röra HELA tiden. Sänk värmen om det behövs! 2. Hacka vit choklad 3. Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt chokladen samt marshmallows och blanda ihop allt ordentligt. Om inte allt rörts ihop innan det svalnat så sätt det på lite värme igen, RÖR!!! 4. Ha ut allt i en form som är cirka 20x20 cm. Ställ fudgen kallt och stelna för att sen skära i bitar och ha på socker som du bränner med en brännare. 5. Förvara läckerheterna kallt Ät med andakt för det är försvinnande gott och livsfarligt för en som mig som är sockerknarkare och LCHF:are... Mira är så glad när hon får vara med storasyster <3 Det gäller att veva mycket för det bränner lätt! Gissa om smeten var god.... Åh jag som älskar Créme brulée, vad tror du jag tycker om denna?