Recept på Farmors fisk! Nä det är inte min farmors fisk utan det är Miras. Jag har nog lagt in detta receptet innan men denna gången får du även en videosnutt =) Gabriels kommentar: -Det är helt konstigt och fel att det är fisk mamma. Jag vill ju äta hela formen fast det är fisk! Jätteskumt!! Håll till godo! Glöm inte att gilla klippet och följ... https://youtu.be/Gq5f3BdoiLk [caption id="attachment_63398" align="alignleft" width="1024"] Stek saltad och pepprad fisk så att de får en gyllene yta. Inte för mycket[/caption] [caption id="attachment_63397" align="aligncenter" width="1024"] Blanda: 2 burkar av ovan, eller Créme Bonjour Franska örter 5 dl Grädde Och två nävar riven ost[/caption] [caption id="attachment_63400" align="alignleft" width="1024"] Häll över blandningen på fisken och sätt in i ugnen på 200 grader. Låt den goda fisken få en härlig brun yta som på bilden[/caption] [caption id="attachment_63399" align="alignleft" width="1024"] ÄT och njut!!![/caption]