God middag kära gäst. Hur är det med dig? Jag sitter och blänger på min svullna mage. Påsken bjöd på för mycket gott och jag kunde inte hålla mig. Det går inte att tacka nej till mannens revben. Hade du smakat dom hade du förstått mig. Idag blir det nya tag och som vanligt när det är måndag bjussar jag på ett recept som går snabbt och är mumsigt mättande. Detta är ett favoritrecept från Viktväktarappen. Jag kan dock inte göra ett recept utan att göra ändringar.... Ingredienser: 4 portioner 5p💙/p 600g fisk (torsk, hoki m.m.) 1,5 dl ajvar 5p 4 dl matlagningsgrädde (4%) 8p 0,5 strimlad purjolök 0,5 strimlad röd paprika 1 dl riven ost (17%) 3p 0,5 dl Persilja 1 msk flytande margarin 4p 2 msk tomatpuré salt & peppar 1. Lägg den tinade fisken i en "smörad" form och salt och peppra. Jag tog även lite citronpeppar. 2. Blanda grädde, tomatpuré och ajvar i en bunke, salta och peppra 3. Sätt barnen i arbete. Mira fick äran att skala potatis som vi skulle ha till. Detta är dock inte inräknat i pointsen. 4. Strimla paprika och purjolök och lägg över fisken 5. Häll över ajvar blandningen och toppa med den rivna osten 6. 225 grader i cirka 20 minuter. Jag hade 11% ost så jag öste på lite mer. 7. Släng på persiljan. Hade jag haft räkor hade det också fått vara med. MUMS MUMS MUMS MUMS MUMS MUMS Andra av mina recept hittar du HÄR