Mästerkocken i foppatofflorna som gör den godaste fiskgratäng du smakat, det är jag det. En floppkock kan faktiskt lyckas ibland med och det gjorde jag häromdagen. Jag blev chockad själv så gott det blev trots att det var fisk. Nu är receptet inte exakt men du får lita på din magkänsla helt enkelt. Detta behöver du: Torsk Creme Fraiche 2,5 dl Grädde 2,5 dl Chilisås 1,5 dl Purjolök 1/2 Paprika 1/2 Körsbärstomater så många du vill Salt, peppar 1. Jag lade upptinade fiskblock i en form och saltade och pepprade 2. Ovanpå de lade jag sedan strimlad purjolök och röd paprika samt delade små kärlekstomater 3. Sen smällde jag till med en ordentlig potatismos. Nä, i ärlighetens namn, jag tog pulvermos men fixade till med massa redigt smör, kryddor och mjölk istället för vatten. sen slängde jag i 6 äggulor för att få den fina färgen i ugnen. 4. Sätt potatismoset som en beskyddande vall runt fisken 5. Jag blandade grädden, fraichen och chilisåsen och lite salt, paprikakrydda och peppar. 6. Häll blandningen över fisken och grönsakerna 7. Skjuts in i ugnen på 200 grader cirka 30 minuter. Hade inte våra räkor varit så frysskadade hade dom också lagts på när det var färdigt i ugnen. Detta blev riktigt riktigt smarrigt faktiskt. HÄR finns recept på andra av mina enkla-släng-ihop-recept.