Jag och mannen fick en sån feeling, vi blev helt besatta av tanken på att äta Findus "Fransk Fiskgratäng". Du vet den där fuskvarianten- häll grejerna i massa smält smör, släng på fisken och in i ugnen. MEN, alltså den finns inte att köpa mer. Hur kan det ens vara möjligt så gott det är? Jag fick för mig att testa mig fram själv. Det kunde ha gått hur som helst men se på den, det blev skitagott. Ta mina mängder med liten nypa salt då jag freestylade ganska mycket... Jag gjorde en stort sats men detta är nog bra till fyra bitar fisk Ingredienser 4 bitar torsk 75 gr smör 1 dl ströbröd 1,5 dl riven ost 1 dl persilja 1 tsk paprikapulver 1 liten klyfta vitlök Salt & peppar 1 tsk socker 1 citron (skulle egentligen velat ha citronsyra..) Potatismos Instruktioner Börja med potatismos. Säg det inte till familjen men jag tog pulvermos som jag lyxade till det med att värma mjölk istället för vatten. I med muskotnöt, smör, peppar och två äggulor. Mumma... Lägg de upptinade fiskbitarna i en ugnsform och salta och peppra på båda ställen. Smält smöret och smält osten däri samt blanda ut paprikapulvret. Blanda sedan i hackad persilja, socker, salt, peppar och krossad vitlöksklyfta. Blir det för "torrt" så ha i mer smält smör. Eftersom jag inte hade någon citronsyra hemma (vem har det???) så tog jag och pressade en citron och hade i. Lägg potatismoset runt om fisken och häll på "geggan" över fisken. Ställ in formen i ugnen på 200 grader, cirka 20 minuter Ät, njut och tvinga familjen att ta disken efter dig. Andra av mina recept hittar du under kategori recept =)