Jag googlade på "godaste fiskreceptet" och hittade ett på Aftonbladets sida. Jag gillar att testa nytt, familjen (läs barnen...) gillar det inte lika mycket. Tydligen tycker dom till och med att mina recept är tråkiga så nu lägger jag ut någon annans recept och ser om det är roligare. Detta receptet kommer från matbloggaren Madelene Hansson, jag har ändrat så att det passar denna familjen lite bättre. Ingredienser 4 torskrygg 2 krm svartpeppar 1 tsk salt 1 paket kalkonbacon (eller vanlig) 3 schalottenlökar, finhackade 2 dl matlagningsgrädde 1 dl riven mozzarella 1 msk fransk senap 2,5 dl crème fraiche 1 dl hackad gräslö Salta och peppra torsken och lägg i ugnsfast form Stek bacon och scharlottenlökarna Rör samman övriga ingredienser (inte mozzarellan) och ha i lite salt och peppar. Häll bacon/lök och röran över fisken och strö över mozzarellaosten. In i ugnen på 225°C i 20 min. Servera med kokt potatis och gröna ärtor Tack Madelene för inspo!