Idag ska du få tips på en sjukt smarrig maträtt med kassler som är viktväktar snäll (om du väljer det). Först vill jag bara säga, WOW, så många roliga inläggstips jag fått. TACK! Jag tar gärna fler HÄR. Idag fick jag äran att göra en av mina favoritmiddagar. Det har alltid varit faster Tutta som bjudit på det men nu fick jag ta över bollen. Och det blev supergott. S.U.P.E.R.G.O.T.T. Ingredienser (12p blå) 600g Ingelsta Kalkon Kalkonkassler 450g tinad spenat 4 dl mjölk 1,5% 3 msk vetemjöl 3 msk flytande margarin flytande 80% 1⁄2 tsk salt 1 krm svartpeppar 8 st potatis 3 msk riven ost, 11% 1. Smält margarinet och rör ner mjölet med kraftig omrörning 2. Fyll på med mjölken med fortsatt omrörning och låt det koka upp 3. Häll i den tinade spenaten men kläm ur allt vatten först. Rör runt och salt och peppra. 4. Skiva kalkonkasslern och stek den. Jag tar inget margarin. 5. Lägg kasslern i en form och häll över såsen samt osten. 6. Sätt in i ugnen på 200 grader tills allt fått färg 7. Skala och koka potatisen som vanligt Nu ska vi bara se om Mira tycker om det lika mycket som hennes mamma och pappa gör.. Det återstår att se! Jag har nämligen hört att man kan dö av spenat. I alla fall om man är ett kräset barn.