Familjen fick vara testpersoner för ett recept, Laxbiffar med klyftpotatis och sweet chilisås. Det fick tummen upp! Jag äter inte själv lax så det är kul att bjuda andra på det. Nästa gång ska jag göra det fast med torsk istället. Det borde väl funka, eller vad tror du? Ingredienser:Laxbiffarna:500 g laxfilé (tinad)1/2 tsk salt1 krm svartpeppar1/2 dl ströbröd1 äggOlja till stekningSåsen:2 dl lätt crème fraiche2 msk sweet chilisåsLaxbiffar: Smådela laxen ordentligt, blanda ner salt och peppar. Tillsätt ströbröd, ägg och blanda tills "färsen" har blandats ordentligt. Man kan mixa men det gjorde inte jag och det gick bra ändå. Så lite disk som möjligt ;)Låt svälla i 5 minuter och forma laxfärsen till biffar. Stek biffarna i oljan i en stekpanna och stek tills dom är klaraSås: Blanda crème fraiche och sweet chili. Smaka av med salt.Servera biffarna med klyftpotatis, såsen, ärtor och morötter. Eller vad du tycker är gott. HÄR har du andra av mina recept om du blir sugen på inspiration. Jag gör inga konstiga grejer så det är enkelt men gott (tycker jag) <3