Här är det frystömning (igen) och nu var det majskycklingen som fick stå på bordet. Och det fick bli något med vad vi hade hemma. men jösses vad gott det blev, jag blev så förvånad! Såhär blev det 3 stora kycklingfiléer 5 dl creme frasiche 3 dl Riven ost (kanske var mer..) 2 dl chilisås Potatis Paprikakrydda, salt, svartpeppar Do like this: Skala potatis, skiva den och kok den färdig i saltat vatten. Strimla kycklingfiléerna och stek på dom i stekpannan Krydda lite också med kryddorna som står ovan Blanda creme fraichen med chilisås och kryddor Smaka av eftersom jag inte vet måtten exakt och när det smakar okej så häll på den rivna osten. Lägg kycklingfiléerna i botten av en form och häll över potatisen Bred över smörjan och släng in det i ugnen på 200 grader. Du luktar och ser när det är klart. Gudars vad gott, men det kunde varit lite mer sås enligt Gabriel men det tyckte inte jag. Skitansgott! Andra av mina recept hittar du HÄR