TACK för alla fina krya på och era kommentarer om hur Du "känner" mig och som tack ska du få ett recept för att reta smaklökarna. Gud så roligt att läsa! Puss på dig! Fyll gärna på HÄR =) Idag fick jag svepa ihop något vi hade hemma för jag var för lat för att handla och ville inte dra med mig Mira ut. Det fick bli "kantarell-carbonara". Himmel vad gott! Jag vet en som är avundsjuk för hon ÄLSKAR kantareller, det är Hannah. Nu ska jag svara på alla era fina kommentarer! PUSS Här får du ett ungefär på hur jag gjorde (jag gjorde allt i light varianter till mig själv). [caption id="" align="aligncenter" width="2000"] Jag stekte lök och kantareller i riktigt smör till familjen, ett uns med socker för att förstärka smakerna.[/caption] [caption id="" align="aligncenter" width="1494"] Sen hällde jag bara på matlagningsgrädde, creme fraishe och kantarellfond salt och peppar[/caption] [caption id="" align="aligncenter" width="2000"] Jag hade tyvärr inga tagliatelle så det fick bli vanlig fullkornspasta. Vet du varför sleven ligger över kastrullen? Jo för att jag ska slippa köpa ett sånt där svindyrt lock att sätta på för att slippa att det kokar över, sleven funkar super!Jag hällde persilja på "kantarell-carbonaran" och de som ville fick ta ost ovanpå läckerheten.Om ärligheten ska fram så dog mina barn av rätten, det var både LÖK, PERSILJA och SVAMP, det är värre än gift![/caption]