Ricecrisp tårta Era önskemål är mina krav! Såklart bjuder jag på receptet på favorittårtan! Marängen: Krämen: 4 äggvitor 4 äggulor 3 dl socker 1 dl socker 3 dl Ricecrisps 1 msk mjöl 4 ättikadroppar 1 dl kaffegrädde 100 gr. smör Till garnering tar man vad man vill! Jag brukar ha grädde, riven choklad och några bär. Såhär gör du botten: Vispa äggvitor och ättika hårt. Ta i sockret och vispa lika hårt. Blanda i Rice Crispies försiktigt och grädda på långpanna med bakplåtspapper i 125 g 1 1/2 timme. Såhär gör du krämen: Koka äggulor, socker, mjöl och kaffegrädde på svag värme tills det tjocknar. Tag av kastrullen från plattan och rör i smör, Såhär meckar du ihop tårtan: Bred krämen över den avsvalnade botten och vispa grädden och bred den över tårtan och dekorera med vad man tycker om. ÄT!!! Gör bara inte som chefen brukar göra.... Kasta tårtan på golvet... Som sagt, alla bilder borta... Jag lånade av Veronica!