Söndagens goda paj MUMS MUMS MUMS VILKEN PAJ! Och för en gångs skull skrev jag ner hur mycket jag tog av allt. Jag som annars alltid freestylar när jag bakar. Detta är kanske inget unikt recept för smulpajer och annat finns det lika många variationer på som invånare på jordens yta. Det är bara fantasien som ska till för att få en god paj, eller hur! Andra recept jag lagt ut hittar du under kategorin RECEPT. Pajfyllningen: 500 gram bär/frukt (jag tog rabarber, hallon och jordgubbar) 1 msk potatismjöl 1/2 dl socker 1 tsk kanel 1 tsk vaniljsocker Rensa och skiva rabarbern tunt. Lägg de bären du ska ha i en bunke och blanda i potatismjölet, socker, vaniljsocker, kanel. Häll det sedan i en pajform Smulpajen: 2 dl havregryn 2, 5 dl vetemjöl 1 dl socker 150 gr margarin/smör Jag brukar alltid värma smöret lite i ugnen först sen vispar jag med resten av ingredienserna. Lägg detta över bären i formen. Sätt i mitten av ugnen på 225 grader i cirka 20 minuter. Ät med vaniljsås eller glass. Mira tog både och =)