Godkväller, jag har jobbat hela dagen och nu ska jag äntligen sätta mig med tentan. Hur farao ska jag hinna, jag har inte ens öppnat böckerna och det ska vara klart på söndag... Men det värsta av allt, jag har fått Ischias... och jag som precis idag skulle börja mitt nya motionsliv med en mils löpning.. Jaja, det får väl vänta då. Nu ska ni få receptet på det vi bjöd våra vänner på nyårsafton. Det är så lätt, så gott och nu har vi ätit det i tre dagar men det gör inget. Du får en vanlig version och en ViktVäktarversion. Lyxig mat till få points! ca: 6 portioner 7 pp (utan potatis) 6 st kycklingfileér (färska eller tinade) 1 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 dl lätt creme fraiche (mini fraiche = endast 5 pp) 100 gr skivad rökt kalkon 3 msk hackad persilja 2 tsk fransk senap 2 dl riven ost 10 % Lägg kycklingen/kalkonen i en form och salta peppra dom, blanda ihop övriga ingredienser och häll över filéerna. In i ugnen i på 225 grader i cirka 30 minuter. Kolla så att kycklingen är riktigt färdig. Servera med pressad potatis och sallad ca: 6 portioner 9 pp (utan potatis) 6 st kycklingfileér (färska eller tinade) 1 1/2 tsk salt 1 krm svartpeppar 3 dl creme fraiche 34% 100 gr skivad rökt skinka 3 msk hackad persilja 2 tsk fransk senap 2 dl riven ost 31%