Ikväll är jag på möte på kyrkan och fick till uppdrag att baka tårta till sommaravslutningen. Då tog jag fram den gamla receptboken och den godaste tårtan jag vet, Rice Krispiestårta, fick bli det jag ska bjuda på. Endast för att jag själv skulle få ;) Man får inte vara dum, då blir man som Trump. Här kommer den godaste och såååå lätt-att-göra-tårtan Rice Krispies tårtan. Den är lätt att göra och alldeles för lätt att äta upp! Marängen: Krämen: 4 äggvitor 4 äggulor 3 dl socker 1 dl socker 3 dl Rice krispis 1 msk mjöl 4 ättikadroppar 1 dl kaffegrädde 100 gr. smör Till garnering tar du vad du vill! Jag brukar ha grädde, riven choklad och bär. Idag tog jag mandelflarn, bär och vanilj i grädden. Jag har gjort dubbel sats. Såhär gör du botten: Vispa äggvitor och ättika hårt. Ta i sockret och vispa lika hårt. Blanda i Rice Krispies försiktigt och grädda på långpanna med bakplåtspapper i 125 g 1 1/2 timme. Såhär gör du krämen: Koka äggulor, socker, mjöl och kaffegrädde på svag värme tills det tjocknar. Tag av kastrullen från plattan och rör i smör, lite i taget och rör som en galning. Såhär meckar du ihop tårtan: Dela botten på mitten och bred krämen över den ena avsvalnade botten. Lägg på den andra delen. Vispa grädden och bred den över tårtan och dekorera med vad man tycker om. ÄT!!! Gör bara inte som min gamla chefen brukade göra…. Kasta tårtan på golvet…