Gör världens godaste lunch av tacorester Jag älskar tacorester och kan äta det varje dag om jag får. Nej, jag är INGEN receptmänniska, jag kan aldrig följa recept, det går åt skogen, varje gång. Därför freestylar jag alltid vid både bakning och matlagning. Är det kanske därför mannen helst lagar maten? Hummm…. det har jag inte tänkt på innan! TACO-REST-TORTILLA-PAJ INGREDIENSER: Rester av tacoskvällen åkte fram, bröden, överbliven ostekt kycklingfilé, creme fraicheen, rivna osten och tacosåsen, men även vitlök och chilisås. Du kan även ha tacofärs som blivit över såklart. 1. Stek kycklingfilé med vitlök, häll på creme fraiche, chilisås och kryddor (salt, peppar, pizzakryddor, paprikapulver). Det får ej vara för ”såsigt” 2. Bred på tacosås på tortillabröden som om du brer en smörgås, och lägg på ett stort lager med riven ost samt kycklingröran (eller tacofärsen) Täck med ett tortillabröd ovanpå 3. På med margarin på ett stekjärn och stek brödgrejen på båda sidor så att osten smälter. 4. Dela i fyra botar och mumsa i dig. SKETGOTT! Nu ska jag in till Malmö och Itrim och sen ska jag till Lotuskliniken för att prata om eventet vi ska ha på torsdag. LÄNGTAR! Och vet du vem som kommit hem till mig sen när jag är hemma? Jaaaa kärleken och Mira! Vad gör du denna fredag? PUSS